Skip to main content Skip to footer

Bedrijfsfinanciering

Bij Crown hebben we uitgebreide ervaring als het gaat om complexe financieringstrajecten. Uiteraard als het gaat om het financieren van een overname, maar ook bij herfinanciering en bij het ophalen van groeifinanciering kunnen wij u bijstaan. 

Wij hebben toegang tot een groot netwerk van financiers en investeerders, met wie langdurige relaties op basis van vertrouwen zijn opgebouwd. Wij bieden partijen enkel financieringsproposities aan waar wij als Crown zelf in geloven.

Onze aanpak

Stap 1.

Wij zullen samen met u de financieringsbehoefte vaststellen en de mogelijkheden bespreken

Stap 2.

Wij maken een eerste financiële haalbaarheidsanalyse in een financieel model waarin de belangrijkste financieringsratio’s worden gepresenteerd. Aan de hand hiervan kunnen wij advies geven over de financieringsmogelijkheden. 

Stap 3.

Voor potentiële geldverstrekkers of investeerders moet u een goed onderbouwd memorandum presenteren met diverse scenario’s. Samen met u zullen wij dit memorandum opstellen. 

Stap 4.

Wij selecteren en benaderen financiers/investeerders en arrangeren kennismakingsgesprekken. 

Stap 5.

Wij vragen financiers/investeerder hun interesse concreet te maken in een voorstel waarna eventuele onderhandelingen volgen.

Stap 6.

Wij zullen de coördinatie verzorgen rondom het opstellen van de financieringsovereenkomsten en andere documenten

Benieuwd wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Klaar voor de volgende stap?

Bij Crown geloven wij dat een goede analyse aan de voorkant, in combinatie met een strak proces en een mensgerichte aanpak de sleutel vormt voor een succesvolle M&A strategie.

Gerelateerde case studies

Deze website maakt gebruik van cookies

Om jou een prettige ervaring te bieden op onze website maken wij gebruik van enkele cookies.