Skip to main content Skip to footer

Over Crown

Crown logo

Crown Deal Partners is in 2023 opgericht door Evert Everaarts en Wouter Wolzak. Crown is het voormalige fusie en overname team van Grant Thornton (zie persbericht). Crown is opgericht vanuit de gedachte dat de verkoop van een onderneming wordt gezien als kroon op het succes van de ondernemer. Een succesvolle deal moet daarom recht doen aan het bedrijf en moet aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Graag gaan wij deze uitdaging samen met u aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze belofte

Wij zijn betrokken adviseurs: we zijn bereikbaar en gaan voor een resultaat dat recht doet aan de wensen van de ondernemer en kijken daarbij verder dan de prijs alleen. We zijn resultaatgericht: pragmatisch en dealgericht, anticiperen op aandachtspunten en verliezen uw wensen daarbij niet uit het oog.  

De oprichters

Evert Everaarts

Founding Partner

Sinds 2004 actief als fusie- en overname adviseur én aanverwante zaken zoals bedrijfswaardering en financiering.

Partijen helpen om tot een transactie te komen blijft telkens weer een mooie uitdaging. Alle betrokkenen hebben één doel voor ogen: het maken van een deal. Maar de onderlinge belangen lopen uiteen en er is altijd sprake van emotie. Het blijft mooi om steeds weer door middel van maatwerk, doorzettingsvermogen én creativiteit de partijen bij elkaar te brengen

Wouter Wolzak

Founding Partner

Wouter heeft in diverse financiële rollen gewerkt bij onder andere Delta Lloyd, Invest Korea en Huawei. Sinds 2017 specialiseert hij zich in fusies en overnames. Aanvankelijk onder de vlag van Grant Thornton en sinds 2023 samen met Evert binnen Crown.

“De verkoop van een onderneming is het sluitstuk op de carrière van een ondernemer. Om tot een goed resultaat te komen zijn er vraagstukken vanuit verschillende disciplines die opgepakt moeten worden, van fiscaliteit, tot financieel, juridisch en personeelsvraagstukken. Maar vooral ook de meer persoonlijke vraag wat voor de betreffende ondernemer een goede deal is. Met ondernemers toewerken naar een mooie deal op basis van scherpe analyses, vindingrijkheid en anticiperen op mogelijke issues, daar krijg ik energie van."

Deze website maakt gebruik van cookies

Om jou een prettige ervaring te bieden op onze website maken wij gebruik van enkele cookies.